To je to što me zanima!

TCL uz nove tablete i sat otkrio prvi ekran koji ne napreže oči

TCL je i u Berlinu prikazao nove inovacije na području ekrana, a ovog puta radi se o tehnologiji kojom ekrani ne bi trebali naprezati oči. Uz njega su prikazali nove tablete, sat i bežične slušalice
Vidi originalni članak

Kineski proizvođač TCL na sajmu IFA predstavio je cijeli niz uređaja među kojima je nova linija tableta - TCL 10 TabMax i TabMid, čime šire svoju paletu proizvoda. Uz tablete, prikazali su i novi pametni sat i bežične slušalice. 

Što se TabMax tableta tiče, radi se o uređaju s baterijom od čak 8000 mAh i ekranom rezolucije 2000x1200 piksela. Opremljen je kamerom od 13 megapiksela i stylusom, a ima i dječji način rada kroz koji možete personalizirati sadržaj kojem će djeca moći pristupiti te nadzirati što rade. Bit će dostupan u 4G i WiFi inačici i stajat će 299 i 249 eura. Manji tablet, 8-inčni TabMid stajat će 229 eura. 

TCL nam je i početkom godine u Barceloni prikazao niz inovativnih ekrana, među kojima je bio i ekran koji se može zamotati unutar kućišta mobitela. Sada su pak pripremili novu inovaciju. Nxtpaper je novi ekran koji su razvili, a trebao bi replicirati iskustvo čitanja na papiru. Iz TCL-a kažu da se radi o prvom ekranu koji uopće ne napreže oči te da nudi veći kontrast i da je učinkovitiji od klasičnog LCD ekrana. Kad će ih početi ugrađivati u uređaje, bit će tanji te bi trebali biti 65 posto učinkovitiji od LCD-a.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ⚡ ANONYMUS ⚡ 05.09.2020.

    Nema krila ni elisu da mi ode po pivu u dučan, zato ga neću kupit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare