To je to što me zanima!

Televizor budućnosti iz LG-a ima ekran tanak samo 4 mm

Proizvodnja ovako velikih ekrana dosad je bila preskupa, a LG tvrdi da imaju novi proizvodni proces što im je omogućilo znatno nižu cijenu, no ne navode koliko
Vidi originalni članak

LG će na najvećem sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu predstaviti najveći OLED televizor dijagonale čak 55 inča (140 cm) s ekranom debljine samo 4 milimetra. Televizor je težak 7,5 kilograma, a na zidu izgleda kao zalijepljeni poster.

Organic LED ekrani iznimno su tanki, a najviše se koriste u pametnim telefonima poput Samsung Galaxy S2. Proizvodnja ovako velikih ekrana dosad je bila preskupa, a LG tvrdi da imaju novi proizvodni proces što im je omogućilo znatno nižu cijenu, no ne navode koliko.

Navode kako u odnosu na uobičajene tri boje njihovi pikseli imaju četiri što omogućava još bolji kontrast i oštriju sliku. Tvrde kako je osvježenje slike 1000 puta brže nego kod LED/LCD televizora.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MihaelNećutireć 05.01.2012.

    fali mu jedino touch screen.. odličan je, samo šta me televizija kao televizija toliko i ne pali da bi je imao, laptop i mobitel, već da, ali televizija.. al ok, za ljubitelje filmova i toga, bit će sretni, ako imaju i para, nego..

  • user_130053 05.01.2012.

    Predivno i inovativno no sasvim sam zadovoljan svojim Sonyem HX800. Trbao bi biti Abramovic da pratis sve to!

  • Raziel CRO 04.01.2012.

    Na našem tržištu najbolja marka televizora sa najboljom slikom, definitivno...A i cjena je solidna

Komentiraj...
Vidi sve komentare