To je to što me zanima!

Televizor od čak 120.000 eura: Ovo je najveći zakrivljeni UHD

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samsungov 105-inčni zakrivljeni Ultra HD televizor čeka se mjesec dana, a dosad ih je korejski div prodao stotinjak. Prikazuje sliku rezolucije 5120 x 2160 piksela
Vidi originalni članak

Na ovom televizoru bi jako lijepo bilo isprobati novu Fifu. To je bila jedna od prvih pomisli pri pogledu na najveći zakrivljeni UHD televizor, kojeg je Samsung prikazao u Zagrebu. Tu negdje odmah je bilo i da za ovo treba imati i dovoljno velik džep, ali i dnevnu sobu.

Nakon što su ga prikazali na sajmu IFA u Berlinu, te na sjeveru Europe, Samsungova 105-inčna grdosija stigla je i u Zagreb.

Fascinantna grdosija dolazi s panoramskim omjerom slike 21:9 te 5K rezolucijom, odnosno 11 milijuna piksela. Tu su i najnovije Samsungove tehnologije za obradu slike.

No, samo rijetki će si moći priuštiti da kod kuće uživaju u ovom televizoru. Cijena mu je 120.000 eura, a televizor se izrađuje po narudžbi. Kako doznajemo, Samsung ih je dosad napravio stotinjak. Budući vlasnik će za tu cijenu mjesec dana čekati na dostavu direktno iz tvornice. No, vlasnik će dobiti ugradnju kod kuće te kalibraciju i sva podešavanja i mjerenja kako bi televizor bio na optimalnoj lokaciji. Ipak, njegova je težina sa stalkom 107 kilograma.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 13

  • boubou 21.10.2014.

    kupio ja za 120 000 kuna, odlican je, samo za valutu losiji od ovog... ugl gluposti, vec sad radimo slike cisce nego sto nase oci mogu registrirati, ovo je nepotrebno

  • iPsy 20.10.2014.

    Bome meni je dobar i onaj curved od 3 soma.. a ne ovo daj molim te još da mu i otvorim policu osiguranja u slučaju potresa ili nekontroliranog trčanja malog djeteta po kući..

  • pješak 19.10.2014.

    Bio je bolji RIZ-ov crno-bijeli Grand!

Komentiraj...
Vidi sve komentare