To je to što me zanima!

Testovi izdržljivosti sve su bizarniji: Zapalili HTC One M9!

Jedan od uobičajenih načina testiranja je ispuštanje pametnog telefona na pločnik da bi se vidjelo kakva šteta može nastati. A sada su uveli i bacač plamena
Vidi originalni članak

Novi mobiteli na tržištu redovito se nađu na raznim testiranjima i recenzijama. Savijanje iPhonea nakon izlaska posljednjeg modela najpoznatijeg mobitela na svijetu bio je posebno popularan trend pa su savijani i mnogi drugi konkurentski mobiteli.

Jedan od redovitijih načina vizualnih testiranja je ispuštanje telefona na pločnik da bi se vidjelo kakva šteta može nastati.

No, jedan je portal otišao malo dalje s tom verzijom testiranja. Stranica Digiato odlučila je testirati HTC-ov novi model One M9, no osim ispuštanja na pod uveli su dodatnu varijablu - bacač plamena !

Glamurozni HTC-ov model nije preživio tako agresivno testiranje, no dobro se i odupirao užarenom testu.

Što se samog ispuštanja na tlo tiče One M9 se prikazao vrlo dobrim, te potvrdio nagađanja da je jednim dijelom dobro otporan na oštećenja .

Nadajmo se da ipak plamteći testovi neće postati standard u testiranju novih gadgeta...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 404 01.06.2015.

    Dobar je, možda bi se dao još spasiti :D

  • Proksimity 01.06.2015.

    ovo nije test nego unistenje

  • SuperFulcrum 01.06.2015.

    neki ce reci da je to bacanje para i ismijavanje siromasnih ali oni taj test naprave zbog korisnika tih mobitela kako bi ti korisnici vidjeli izdrzljivost svog mobitela.. a ujedno i sa jednim takvim videom zarade novaca da mogu jos 10 takvih kupiti.. a mozda i sam htc prosljedi taj mobitel njima kao reklamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare