To je to što me zanima!

Toyota će s tržišta povući oko 100.000 hibridnih automobila

Japanski proizvođač automobila je izvijestio kako se povlačenje odnosi na modele Highlandera i Lexusa RX400h. U posljednjih 18 mjeseci su povukli 12 milijuna auta
Vidi originalni članak

Japanska Toyota je izvijestila kako s tržišta povlače 100.000 hibridnih automobila zbog problema s napajanjem. Zbog kvara mogu izgorjeti osigurači te vozilo može odjednom stati. Toyota je izvijestila kako intenzivno rade na prikupljanju zamjenskih dijelova, a uskoro će provjeriti i automobile svojih kupaca. 

Japanski proizvođač automobila je izvijestio kako se povlačenje odnosi na modele Highlander i Lexus RX400h, piše BBC. U posljednjih 18 mjeseci Toyota je povukla oko 12 milijuna automobila zbog kvarova. Automobile su povlačili sa tržišta iz svih strana svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tombba 30.06.2011.

    ja samo znam da ćemo još jako dugo voziti ...benzince i dizele....jeb...ti...baterije nema od toga ništa .....

  • user_112919 30.06.2011.

    Neka naprave auto na navijanje pa nece bit gresaka!

  • astor35 30.06.2011.

    Zanimljivo!!,da neka talijanska marka vozila povlaci sa trzista ovoliku kolicinu vozila,siguran sam da bi bilo na desetke komentara tipa: "ma smece zabarsko ,talijansko.....itd."Toyota vec po neznam koji put povlaci na stotine tisuca automobila sa trzista,i ni jedan takav komentar??'Znam da Toyota ima kvalitetna vozila,ali samo sam htio spomenuti,sto znaci medijsko ispiranje mozga tipa:"To je Japanska kvaliteta",To je svabo napravijo"..... i ostale nebuloze.Vozim Fiat Brava,koja je presla jtd koja ima prevaljenih 520 000 km i radi "brajo ki singerca issati slanne nasici"

Komentiraj...
Vidi sve komentare