To je to što me zanima!

Trailer za Call of Duty: Infinite Warfare otkrio svemirske bitke

Call of Duty nastavlja s futurističkom pričom i prvi službeni trailer za Infinite Warfare donosi gomilu futurističkih vozila, ali i prave bitke u svemiru
Vidi originalni članak

Infinite Warfare je sljedeći naslov u Call of Duty serijalu, a video najava koju je Infinity Ward objavio u ponedjeljak otkriva i kako igra izlazi 4. studenog. 

Kako je najava procurila nešto ranije od planirane objave i autori su bili prisiljeni objaviti službeni video koji potvrđuje glasine o svemirskim bitkama i krstaricama koje podsjećaju na one iz Ratova zvijezda. Još nije poznato i koliko će u ovom nastavku biti jetpackova i skakutanja po igri, ali kako se očito događa u budućnosti - to ne smijemo isključiti. 

Tijekom vikenda su iz Activisiona lansirali kampanju kojom se marketinški kreće u promociju igre, a radilo se o botu za Facebook Messenger koji je pred igrače bacio izazov razbijanja koda. Da bi došli do rješenja morat ćete se okrenuti društvenim mrežama i starijim igrama. 

s

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pjetro69 03.05.2016.

    zadnji dobar cod je bio MW3 sve poslje je jad

  • 03.05.2016.

    dajte vijetnam, drugi, prvi, moze i domovonski, ovo sranje sad u sirji, imate toliko mogućnosti a vi gurate star wars a ne ide vam

  • iPhonchek 03.05.2016.

    uvod ok, od sredine opet svemir i njeasra neko....pa gdje je klasičan CoD ono, aktualne puške, odlična story line...??? i da, iz NAJVEĆEG poštovanja al 80€(ili $) za remaster igru ne dajem!!!!! Remstaer su napravili i za God Of year pa je bio 30tak € a ovi se prekenjavaju! ne dajem te pare radije čekam Battlefield 5!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare