To je to što me zanima!

Tražili marihuanu, našli farmu za rudarenje kriptovaluta...

Jake policijske snage opkolile su jedan farmu usred ničega u Španjolskoj. Znali su da kradu električnu energiju, očekivali su ogromnu plantažu marihuane, ali to se nije dogodilo...
Vidi originalni članak

Policija u Španjolskoj spremala se za tešku intervenciju. Dobili su dojavu oko jedne farme na kojoj se uzgaja marihuanu i okupili su jake snage. Uz pomoć intervente policije dogovoren je plan upada. Tko zna, možda će i dileri pružati otpor, kad ono...

Umjesto farme marihuane, pronašli su farmu za rudarenje kriptovaluta.

GRMLJE U PLAMENU Časne 'lete' u visine: Vjerujemo u marihuanu, to je naša religija!

- Objekt je bio ilegalno priključen na električnu mrežu i policija je sumnjala kako se struja koristi za uzgoj marihuane. Prilikom dolaska na spornu farmu otkrili smo velik broj kompjuterske opreme koja je korištena za rudarenje kriptovaluta - rekli su iz policije.

SAVJETI HRVOJA PRPIĆA Prevara stoljeća ili dobra prilika za zaradu? Evo što sve trebate znati prije no što odriješite kesu

Ukupno je zaplijenjeno nešto više od 50.000 eura, a ova farma je njezinim vlasnicima mjesečno donosila oko 2500 eura čistog profita.

- Farma je farma. Barem akcija nije prošla uzalud - napisao im je jedan korisnik društvenih mreža, a drugi je dodao "da je policija sigurno razočarana jer ovako ne mogu uzeti komad plijena jer kriptovalute ne postoje u fizičkom obliku".

UPOZORENJE Policija poziva građane: Ne nasjedajte na obećanja o brzoj zaradi na kriptovalutama

Inače, kosovska vlada nedavno je zabranila 'rudarenje' kriptovaluta kako bi smanjila potrošnju električne energije u vrijeme dok se zemlja suočava s najgorom energetskom krizom u posljednjem desetljeću.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Hasky1982 03.02.2022.

    Alija Sirotanović bi danas bio milijarder 👍😂

  • Pig Benis oOo 02.02.2022.

    Cekaj - raja je kupila 50kE opreme da bi zaradjivala 2500E / mjesecno? Uz kradju struje - 20 mjeseci do nule? Nisu bas najmudriji primjerci jel?

  • Ekscem 02.02.2022.

    Da je priključio na crkvenu struju bio bi bez brige

Komentiraj...
Vidi sve komentare