To je to što me zanima!

Tri mjeseca bez brige: Huawei vam mijenja oštećene ekrane

Ako u roku 30 dana od kupnje telefona registrirate uređaj, imat ćete tri mjeseca sigurnosti u slučaju da vam se razbije ekran, jer će vam ga Huawei zamijeniti bez dodatnih troškova
Vidi originalni članak

Huawei je objavio da će vlasnici njihovih telefona P20 i P20 Pro u novom besplatnom servisnom paketu moći zamijeniti oštećene ekrane novim i to bez dodatnih troškova u razdoblju od tri mjeseca nakon kupnje uređaja. 

Kako telefoni s velikim ekranima dolaze u kućištu sa staklenom pozadinom, upravo je to razbijanje i pad jedna od najvećih prijetnji samim uređajima. Da bi iskoristili tu opciju, telefon treba registrirati preko Huaweijeve stranice ili u HiCare aplikaciji koja se već nalazi na telefonima. Nakon registracije se osigurava paket usluga koji pruža tu dodatnu zaštitu. Naravno, dokaz o kupnji uređaja će biti nužan pri odlasku u neki od njihovih servisnih centara.

- Želimo izgraditi dugoročne odnose s korisnicima koji se temelje na povjerenju, stoga se trudimo osigurati da ljudi, koji su odabrali naše pametne telefone, budu u potpunosti zadovoljni ne samo s našim proizvodima, već i uslugama nakon prodaje. Oštećene uređaje popravljaju najbolji stručnjaci koji mogu brzo vratiti telefon u prvobitno stanje - navodi Michal Hnatkowski, Huawei Regional Service Manager za CEE i Nordic u službenom priopćenju.


 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • daj sta das 08.06.2018.

    Ja iman huawei p9 lite, kupljen u prosincu 2016, ama bas nikakvih zamjerki neman, mob radi odlicno ko i prvog dana otkako je izvaden iz kutije..

  • iPhonchek 31.05.2018.

    Zamisli scene, dugotrajno povjerenje koje traje ravna 4mj, bravo :D

  • BLURRYFACE 31.05.2018.

    Kupio sam u Elipsu, imam 2 godine garancije na staklo 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare