To je to što me zanima!

Tužila Samsung: Tvrdi da joj je u torbici planuo Galaxy Note 9

Samsungov direktor nedavno je rekao da je novi Note 9 sigurniji nego ikad, ali ova tužba odmah je podsjetila na fijsko s Noteom 7 prije dvije godine. Samsung nije dobio slična izvješća te istražuju cijeli slučaj
Vidi originalni članak

Diane Chung iz New Yorka tužila je Samsung, nakon što joj se navodno u torbici sam od sebe zapalio telefon Galaxy Note 9, prenosi The Sun.

Trgovkinja nekretninama u tužbi navodi da je koristila telefon 3. rujna i da je postao jako vruć. Odlučila ga je spremiti u torbicu, međutim iz nje se ubrzo čulo šištanje te je primijetila gusti dim. 

Torbicu je ispraznila na pod u dizalu te ga je nogom izbacila kad je stigla u prizemlje. Vatra se ugasila tek kad je jedan od prolaznika pokupio uređaj tkaninom i stavio ga u kantu s vodom, piše NY Post.

Cijeli je slučaj podsjetio na fijasko povezan s Galaxyjem Noteom 7 prije dvije godine. Zbog problema s baterijama i požarima korejski div cijelu je liniju telefona povukao iz prodaje te ugasio proizvodnju. Dio baterija u telefonima nije bio pravilno sastavljen i zbog pritiska je dolazilo zbog požara, a u zamjenskim uređajima je također bilo grešaka u izradi. 

Sve je to natjeralo kompaniju da uvede drastično strožu inspekcijsku kontrolu baterija u osam koraka, što je iznad standarda. 

NOTE S FORTNITEOM Novi Note 9 od petka kod nas s još zabavnijom S Pen olovkom

Prije samo mjesec dana, DJ Koh, šef Samsungovog mobilnog odjela, rekao je kako je Note 9 sigurniji nego ikad prije i da korisnici ne moraju brinuti o baterijama, piše The Investor

Iz Samsunga su reagirali kako ozbiljno shvaćaju sigurnost korisnika i stoje iza milijuna Galaxy uređaja. Dodaju da nisu zaprimili izvješća o sličnim incidentima s Galaxy Noteom 9 te da istražuju cijelu stvar. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • scythe 18.09.2018.

    ... a uvijek sam se pitao zašto je u New Yorku pored svakog ulaza u lift kanta s vodom ...

  • tomo100brt 17.09.2018.

    Nedorečen članak. Prvo dobro istražite, a onda pišite. Ima Samsung ove godine gadnih problema sa svojim procesorom koji mu se grije. Osobno sam to vidio i mobitel stvarno zna biti vruć. Kako sam shvatio, mobitel se pregrijao, ona ga je odmah prestala koristiti i stavila u torbu nakon čega se torbica zapalila. Prilikom pražnjenja torbice opekla je malo prste i doživjela traumu, a i sadržaj torbice joj je uništen i zbog svega toga tuži Samsung. Dakako, mobitel joj je dimio. Sve se dogodilo u liftu, a kad su se otvorila vrata lifta, mobitel koji je bio na podu i koji je dimio šutnila je iz lifta. Slučajno je naišao prolaznik i bacio uređaj u vodu i tako završio svu dramu. Nema nikakve slike pa ne možemo znati odakle je požar krenuo. Može biti sama baterija, a može biti i procesor koji je sve pregrijao i tako upalio bateriju, a jednostavno može biti i da je supervruč mobitel usput nešto upalio u torbici. Vidjet ćemo što će Samsung reći jer i mene to zanima.

  • Floki7 17.09.2018.

    Hahah i onda kazu Note je bolji od Iphonea.Jes po specifikacijama,ali ne treba Iphoneu takve specifikacije da bi bio dovoljno brz i bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare