To je to što me zanima!

TV kanali na YouTubeu: Žele zamijeniti i vašu kablovsku

YouTube bi navodno sljedeće godine mogao u svojoj ponudi imati i televizijske kanale što bi im donijelo nove prihode. O TV kanalima na internetu pregovaraju s vodećim kućama
Vidi originalni članak

YouTube razvija pretplatnički televizijski servis UnPlugged i uskoro bi mogli i kod sebe ponuditi gomilu televizijskih kanala, objavio je Bloomberg i tako zadati novi udarac tradicionalnim kompanijama. 

Novi internetski servis bi stajao manje od 35 dolara mjesečno, a trebali bi ga predstaviti sljedeće godine, ako je vjerovati neimenovainm izvorima koji su upoznati s pregovorima. YouTube pregovara s kućama NBCUniversal, Viacom, Twenty-First Century Fox i CBS, a još nisu osigurali prava za emitiranje jer se strane nisu dogovorile oko naplate kanala. 

Također, nije poznato i kako će usluga izgledati kad je uvedu, ali Bloomberg doznaje da bi YouTube mogao ponuditi osnovne nacionalne kanale uz popularne kablovske. Dodaje se da na online TV ponudi rade barem od 2012. godine, a na sličnoj ponudi navodno rade Amazon i Apple. Online servise već imaju Sony i Dish Network. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • montello 05.05.2016.

    super onda

  • TV-HR.COM 05.05.2016.

    Malo kasnite, već sada ima jedna stranica koja nudi IPTV sa preko 270 kanala i još imaju videteku, 10 eura mjesečno, stvarno jeftino a puno dobijete. http://www.tv-hr.com/

Komentiraj...
Vidi sve komentare