To je to što me zanima!

U domaće salone stigli su Kia Optima i produžena Kia Rio

Optima je luksuzna limuzina duga 4,85 metara koja na naše tržište stiže u trećoj generaciji s modernijim dizajnom, a duži Rio nudi 99 l veći prtljažnik od 'kratkog'
Vidi originalni članak

Kijini saloni diljem Hrvatske bogatiji su za dva nova modela. Optima je luksuzna limuzina duga 4,85 metara koja na naše tržište stiže u trećoj generaciji osvježena modernim dizajnom. Pokreće ju samo jedan motor, 1.7-litreni turbodizelaš sa 136 KS, a već je serijski bogato opremljena - ima ABS, ESC, TCS, 6 zračnih jastuka, automatski klima-uređaj, tempomat, kožni upravljač i mjenjač, električno pokretane retrovizore, prozore i sjedala s grijanjem, 17-inčne alu naplatke i sl. Optima stoji 214.990 kuna. Limuzinska izvedba hrvatskog auta godine Rija nudi 99 litara veći prtljažnik od “kratkog” Rija, a početna joj je cijena manja od 100.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lago 16.02.2012.

    Meni Optima izgleda kao mješavina SAAB-a i Ford Mondea.

  • mery24 14.02.2012.

    Već se vidim u Optimi

  • Ivo Lola Ribar 14.02.2012.

    aj ne trkeljajte vise. od svih tih bmw-a, mercedesa, audi-a i ostalih "najboljih" auta na svijetu JEDINO kia ima 7 godina jamstva na svoje proizvode koje nude, u njemcima neprihvatljivom bogastvu opreme, za puno puno manje novca. dakle, sto god i tko god rekao, ne mogu a da ne cijenim najvise upravo one koji najduze stoje iza svojeg proizvoda. uostalom, ne znam nikoga tko je imao bio kakvih a pogotovo ne velikuh problema sa kiom ili hyundaiem dok su moji VW i peugeot (oba puno skuplji od prosjecne kie, redovno na servisu. odgovorno tvrdim da ce se moj slijedeci auto zvati ili kia ili hyundai!

Komentiraj...
Vidi sve komentare