To je to što me zanima!

U NFL uskoro dolaze i NFT-ovi

NFL je ušla u partnerstvo sa studijom Mythical Games koji će s njima napraviti videoigru u kojoj će igrači skupljati i razmjenjivati NFT-ove za NFL-ove igrače
Vidi originalni članak

Još jedna topla NFT priča sprema se za 2023. godinu. Naime, NFL je najavila kako će u partnerstvu s developerom Mythical Games izbaciti videoigru temeljenu na blockchainu.

Igra već ima i ime - NFL Rivals omogućit će igračima da skupljaju i trguju NFT-ovima za NFL igrače, a sve nas to čeka u prvoj polovici 2023. godine, premda zasad nije otkriven popis NFL igrača.

POGLEDAJTE VIDEO Ma kud si ti pošla? Redar NFL startom 'složio' navijačicu na tlo. Ostala nepomično ležati

- Interes za NFT-ovima i gamingom naših prosperitetnih fanova sve je veći zbog čega smo odlučili istražiti nove gaming modele koji bi donijeli nevjerojatno iskustvo za njih - poručuju iz NFL-a.

- NFT-ovi mogu povećati vrijednost igrača unutar igre, i ne možemo dočekati dovesti takve koncepte u NFL Rivals kako bi ovaj žanr iskusio nove prednosti u smislu igara u kojima ono što igrate možete i posjedovati. Na taj način će zajednici biti ponuđeni novi načini kako se povezati s njihovim najdražim timovima i igračima, kako unutar igre, tako i izvan virtualnog svijeta - poručuje novi NFL partner Mythical Games.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • WifeTookMyDoggo 27.05.2022.

    "Još jedna topla NFT priča" 😂😂 - Prije bi rekao još jedno pranje novaca 

Komentiraj...
Vidi sve komentare