To je to što me zanima!

U novoj HT-ovoj tarifi gledaj YouTube i Netflix bez limita

HT je u ponedjeljak predstavio novu tarifu za mlade unutar koje će uz StreamOn opciju korisnici moći koristiti YouTube (gledanje i učitavanje videa) te Netflix, HBO GO, Pickbox bez ograničenja
Vidi originalni članak

Milenijalci su stalno online, svoje serije i filmove prate u pokretu, a upravo njima Hrvatski Telekom je namijenio novu Tarifu za mlade. Najveća novost unutar ove tarife je neograničeno gledanje i slušanje YouTubea uz StreamOn opciju bez trošenja podatkovnog prometa. Osim YouTubea, u ovo je uključeno i gledanje Netflixa, HBO GO-a i Pickboxa (ako ove servise imate aktivirane). To znači da bez brige možete uživati u gotovo svim multimedijalnim sadržajima i dok ste u pokretu ili neovisno o kvaliteti vaše kućne Wi-Fi mreže. 

Taj neograničeni streaming bit će moguć dok ne potrošite podatkovni promet koji je uključen u tarifu. Inače, nova tarifa uključuje 400 minuta i SMS-ova te 3 GB podatkovnog prometa koji ćete moći koristiti na ostale aktivnosti, poput surfanja, fotkanja ili čekiranja mailova.

Tarifa stoji 149 kuna mjesečno, a HT navodi da će tijekom ljetnih mjeseci korisnici moći uz YouTube besplatno i neograničeno gledati filmove i serije u sklopu aplikacije MAX Tv GO - HBO GO, PickBox.

Uz mobitele, u ovoj tarifi se nude VR naočale, fitness narukvice, dronovi, GoPro kamere i IconX slušalice. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • tugonica 27.04.2017.

    Hajde vi u HT-u ne serite.......pa tko još ima vaš ADSL da mi je znati! U njemačkoj Flatrate 20 € a kod nas za sve to hoče 50€.

  • nemam nadimak 26.04.2017.

    Dajte optiku i svi sretni

  • 26.04.2017.

    Pametniji će vas uskoro skroz izbacit iz igre jer do korisnika uopće ne držite! Tele2 vas je pomeo i neka je, bilo je već i vrijeme i samo neka ta njihova usluga zaživi i ostane kvalitetna kakva je trenutno. Pa-pa T-com :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare