To je to što me zanima!

U ovom dućanu kupnja novog telefona pretvara se u zabavu

Futuristički dizajnirana trgovina ima interaktivne zidove na kojima se može otkriti sve o ponudi Bonbona, a u posebnim zonama mogu se isprobati razni gadgeti
Vidi originalni članak

Kupnja telekomunikacijske opreme ne mora biti muka koja za sobom vuče i čekanje s brojem u ruci, već može postati pravi užitak. Upravo je to bila ideja koju je Bonbon imao pri otvaranju svoje prve trgovine u Zagrebu na Trgu Drage Iblera. 

bonbon

U ovom dućanu spojeni su interaktivnost, pomoć, informacije i zabava kako bi korisnik na kraju otišao zadovoljan, a kupca i prodavatelja ne razdvaja radna površina, već zajednički moći sjesti za stol. 

U futuristički dizajniranom prostoru tako se mogu isprobati svi dostupni uređaji, ali i aplikacije te dodatna oprema. 

Arhitektice Mirta Vučić i Tea Tomić iz ureda Stanica oblikovale su prostor koji ne podsjeća na klasični uslužni centar već je njihova zamisao bila oblikovati prostor koji preslikava različita iskustva i to na način na koji pristupamo različitim aplikacijama. 

bonbon

Kako na telefonu imamo aplikacije za putovanje, glazbu, video ili društvene mreže, tako su i u trgovini postavili zone gdje u miru možemo isprobati različite tehnologije ili pristupiti specifičnim informacijama, poput kvalitete slušalica. 

Bonbon je postavio ekrane gdje će kupci nakon testiranja moći provjeriti ocjene ostalih korisnika, a u trgovini su i interaktivni zidovi na kojima se objašnjava kombiniranje popusta i proizvoda. Tako će se kombiniranjem hardverskih proizvoda poput telefona, nosivih gadgeta i opreme moći ostvariti dodatni popusti koji mogu dosegnuti i 20 posto, a cijena hardvera može se sniziti i prelaskom iz drugog telekoma. 

Trgovina inače radi svaki dan od 8 do 20, a subotom od 8 do 15 sati.

bonbon

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sol 14.01.2016.

    a se bus ti to platil, zasto nijedna firma ne pokloni telefon, kad si na njihovoj mrezi, malo sutra!

  • cael 14.01.2016.

    glupost,od ovoga nemam nista, bolje da smanje cijene

Komentiraj...
Vidi sve komentare