To je to što me zanima!

U samo jednoj minuti na Fejsu smo lajkali 4,1 milijun postova

Tvrtka Domo objavila je zapanjujuću infografiku koja pokazuje koliko smo postova i fotografija lajkali u jednoj minuti, ali i koliko smo skinuli aplikacija i poslali tvitova
Vidi originalni članak

Skoro 1,5 milijardi Facebookovih korisnika svake minute lajka 4,1 milijun postova, odnosno 250 milijuna u samo jednom satu. 

Tvrtka za poslovni menadžment Domo objavila je novu infografiku u kojoj su prikazali koliko aktivnosti ljudi naprave unutar samo jedne minute na najpopularnijim društvenim mrežama i online servisima, poput Instagrama, Netflixa, Snapchata ili YouTubea. 

Brojke koje zapanjuju pokazuju da se na Twitteru pošalje skoro 350.000 tvitova, a u isto vrijeme korisnici na YouTube pošalju čak 300 sati novog video materijala. 

Dok je Uber primio 694 nove vožnje, korisnici Skypea su obavili 110.040 poziva, a u isto vrijeme smo skinuli i 51.000 aplikacija s Appleove trgovine. 

No, ono što još više fascinira je ogromna količina podataka koja se generira. Svaki lajk, status, fotografija ili pretraga na Amazonu generiraju podatke koji su na neki način povezani i tvore sliku o nama. U samo jednoj minuti.

DOMO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ADMlN_24H 16.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • svejedobro 15.08.2015.

    Nisam ja ništa lajkala, tko tvrdi da jesam?

  • CptNemo 15.08.2015.

    Internet backbones, i glavni routeri prometa se nalaze na mjestima koji su jhbena tajna, duboko pod zemljom u nuklearnim bunkerima u koje neš prić bez gadnog security clearancea. I sad je nekakva tvrtka "domo" dobila pristup tome? Daj me nemoj nasmijavat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare