To je to što me zanima!

U Zagreb stigli najekskluzivniji automobili na svijetu, Rimac: 'Ovdje ima 100 milijuna eura'

Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila sa prosječnom vrijednosti od $1.2M po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi, napisao je Rimac na Facebooku.
Vidi originalni članak

Karavana superautomobila stigla je u Zagreb.

PRATITE UŽIVO:

Mate Rimac objavio je ranije na svom Facebook profilu niz fotografija luksuznih i ekskluzivnih automobila na svijetu, među kojima i Nevera. Deseci skupocjenih automobila parkirani su u zagrebačkoj garaži. 


- Ovdje je jedno 100 milijuna eura u automobilima. Prosječan član ovog kluba posjeduje 60 automobila sa prosječnom vrijednosti od $1.2M po autu. Vjerujem da u Hrvatsku nikad nije došla “moćnija” grupa ljudi - što može donijeti jako dobre rezultate. Ako im imamo što ponuditi… - poručio je Rimac na Facebooku. 



Rimac je ranije za petak najavio dolazak Supercar Owner‘s Circle (SOC), najekskluzivnijeg svjetskog kluba kolekcionara automobila u Hrvatsku.

- Ponosni smo, ne samo na to što mi radimo tu, već i želimo da kupci takvih automobila dođu u našu zemlju i kombiniraju ljepotu naše zemlje s našim proizvodima. Ponosni smo što smo partneri Supercar Owner's Circle-u ove godine, gdje će deseci najekskluzivnijih automobila svijeta doći u Hrvatsku - rekao je Mate u najavi na Facebooku.

Vlasnici mnogih najekskluzivnijih automobila okupit će se danas u 15 sati kod HNK u Zagrebu, a nakon toga krenuti u Veliku Goricu gdje će se nadmetati u ubrzanju. 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Turbojunkie 06.09.2021.

    Čitam ovdje bisere da nije bitno dali je nešto ukradeno nego što je s tim napravljeno. Ja mislio da samo političari i "poduzetnici" tako razmišljaju ali očito sam u krivu, narod voli da mu kradu. Realno gledano, njegov osobni uspjeh nema nikakvog utjecaja na poboljšanje života prosječnog građana tako da njegovi milijuni znače nešto državi zbog poreza (ako ga plaća) što je ipak veća korist nego od npr. Modrićevih milijuna. Ali opet, neće zbog toga smanjiti PDV.

  • francetic 😉 03.09.2021.

    Bravo Mate najjaci smo !!! Samo ti fali da napravis za sirotinju manji neki auto.!

  • 03.09.2021.

    Bajaga u Livnu, kakav R'vat!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare