To je to što me zanima!

U Zagrebu, Osijeku i Rijeci u subotu prosvjed protiv ACTA-e

Osim u Hrvatskoj, prosvjed je za subotu najavljen u više od sto gradova diljem Europe. Organizatori prosvjeda ne žele oznake stranaka ili nevladinih udruga
Vidi originalni članak

Prosvjedi protiv kontroverznih antipiratskih zakona za subotu su najavljeni i u Hrvatskoj. Naime, prosvjed protiv ACTA-e trebao bi biti u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. Prosvjed počinje u 15 sati, a u Zagrebu će biti ispred Ministarstva vanjskih poslova, u Osijeku na Trgu Ante Starčevića, dok će se u Rijeci prosvjednici okupiti kod Radio Rijeke. 

Na prosvjed se poziva preko društvene mreže Facebook, a organizatori mole na mirno i nenasilno okupljanje. 

Organizatori ističu da su nepoželjne bilo kakve oznake raznih političkih stranaka ili nevladinih udruga, ali poželjna su obilježja međunarodne hakerske skupine Anonymous.

Osim u Hrvatskoj, prosvjed je za subotu najavljen u više od sto gradova diljem Europe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JankoRT 10.02.2012.

    Zasto Wikipedia ili google ne napravi nesto onaj blackout koji su napravili protiv SOPA/PIPA(koja je vrijedila samo za USA time nisu bile efektirane europske stranice) trebalo bi to ponivti =)

  • moscow watchdog 09.02.2012.

    Dobro da nije u Splitu. Svi bi slomili kosti .

  • Zmayo 09.02.2012.

    Sad će ljudima bit isprika da je vani zima i da im je bolje bit doma pred kompom i klikati lajkove protiv ACTAe. Tak će se naši ljudi boriti. Danas je teško izač van i reć javno mišljenje - ipak je tu gejbuk i ovakvi portali gdje mogu reć kaj misle (ili ne - sam da se dodvore čitateljstvu )..

Komentiraj...
Vidi sve komentare