To je to što me zanima!

Uhitili četvero Indijaca, iscurila i šesta epizoda Igre prijestolja

Nekoliko kvalitetnih verzija sljedeće epizode već kruži raznim torrent servisima, a za ovo 'curenje' epizode navodno je kriv španjolski HBO
Vidi originalni članak

Skoro tjedan dana uoči emitiranja na HBO-u, na torrentima je objavljena i šesta epizoda Igre prijestolja. Kako prenosi TorrentFreak, trenutno kruži nekoliko kvalitetnih kopija, a osim na torrent servisima, mogu se naći i na streaming stranicama. 

Još nije poznato je li ovo 'curenje' epizode povezano s hakerskim napadom na HBO, jer se spominje i kako je ovu epizodu greškom objavio španjolski HBO. 

Indijska policija je uhitila četvero muškaraca u Mumbaiju koji su povezani s objavljivanjem epizode koja je emitirana prije dva tjedna. CNN navodi da su oni zaposlenici kompanije Prime Focus Technologies, koja osigurava podatke Star Indije, TV kuće čiji je logo bio na toj epizodi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 16.08.2017.

    živa dosada

  • ajoooj 16.08.2017.

    Nisu hakeri, spanjolski HBO je sinoc greskom pustio cijelu 6. epizodu. Moglo se i sa instagrama gledat...

  • Emersan 16.08.2017.

    Tehnički se ovo može riješiti prilično jednostavno. Sadržaj koji se distribuira treba biti zaštićen enkripcijom. Ključ za dekripciju se distribuira posebno za svakog distributera, nekoliko sati prije emitiranja epizode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare