To je to što me zanima!

Uhitili su ženu jer od 2005. nije vratila film s Jennifer Lopez

Ženu u Južnoj Karolini uhitili su jer još od 2005. nije vratila VHS film Za sve je kriva svekrva. Kayla Finley tvrdi da nije dobila ništa od policije i da bi odmah to riješila
Vidi originalni članak

Kayla Finley (27) je u policijsku postaju u Pickensu (Južna Karolina) došla prijaviti zločin, no priveli su je jer još od 2005. godine stoji nalog za njeno uhićenje. Tada je posudila VHS film Za sve je kriva svekrva u kojem glume Jennifer Lopez i Jane Fonda, no nije ga vratila u roku tri dana, prenosi BBC.

Šokirana uhićenjem, Kayla je na Facebooku TV postaje Fox napisala kako je išla prijaviti da je netko prati i napastuje. 

- Nikada nisam dobila nešto vezano uz taj film. Da jesam, odmah bih to riješila. Ovo je glupa optužba i svi to znaju - napisala je. Dodala je da nije posudila film kako bi ga zadržala. Navodi da su se zbog posla morali preseliti te da je jednostavno zaboravila na film. 

Mnogi su se uključili u raspravu i podržali ženu uz komentare kako je ovo smiješno te da se uzalud troši javni novac.

Iz policije u Pickensu kažu da su ženi poslali nekoliko upozorenja da vrati film, ali je u međuvremenu mijenjala adresu.

Film Za sve je kriva svekrva režirao je Robert Luketic, a uz 5,4 ocjenu na IMDb, na Rotten Tomatoes mu je ocjena 16 posto. Film je zaradio 154 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nopliz, nopliz 22.02.2014.

    kako joj nije neugodno ??

  • momakman 18.02.2014.

    Ja u njemačkoj brate više ne skidam filmove s neta... samo kazne po 800-2000 eura dolaze od odvjetničkog ureda ljudima koje znam. Zahebi to.

  • miki3 18.02.2014.

    znači za jedan film zatvor odmah a za to što su 4 godine izrabljivali djevojčicu te je tukli koju su roditelji prodali kao bijelo roblje njima se čeka suđenje i otprilike samo 2 godine zatvor pa gdje je tu mozak i pamet ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare