To je to što me zanima!

Ultimativna igračka za klince: Tata, kupi mi ovaj kabriolet

Korejski električni auto stoji 6353 kune i namijenjen je djeci ispod pet godina. Volan može preuzeti roditelj putem daljinskog upravljanja. 'Juri' maksimalno 14 km/h
Vidi originalni članak

Ima prave gume, prijenos na sva četiri kotača, a igraonicom može juriti do maksimalno 14 kilometara na sat.

Riječ je o ultimativnoj “igrački” za djecu ispod pet godina koju je na tržište izbacila korejska tvrtka Broon. Elektromotor njihova Broona F8 ima napajanje od 12 do 24 volta i radi na 15.000 okretaja. Njime se upravlja putem tableta s ekranom osjetljivim na dodir koji radi na Android operativnom sustavu. Auto je opremljen i stereo sustavom kojim se također upravlja tabletom. Stoji 6353 kune, a njegovi su dizajneri uvjereni da će biti pravi hit jer izgledom i performansama odudara od ostalih sličnih proizvoda koji se mogu naći na tržištu. Kako bi mali vozači bili potpuno sigurni tijekom vožnje, osigurat će sjedalo sa zaštitnim pojasom s četiri remena, poput onih u dječjim autosjedalicama.

“Jurilica” ima tri načina vožnje: komforan, normalan i dinamički.

Ako roditelj posumnja u vozačke sposobnosti svojeg djeteta, u bilo kojem trenutku može preuzeti kontrolu nad volanom i komandama vozila te upravljati na daljinu preko bluetootha.

- Bit će to najudobnija vožnja koju je vaše dijete ikad isprobalo - hvale se u vodstvu tvrtke.

Kažu kako su vozilo pokušali učiniti što sličnijim pravom automobilu kako bi se što više svidjelo najmlađima i kako bi imali što realističniji dojam vožnje. Mnoge dijelove su stoga prekopirali s pravih automobila.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • brazzer 05.01.2015.

    I ja bih se u tome vozao.

  • Spiderthor 04.01.2015.

    U ovom bi se i ja vozio bez beda.

  • Spiderthor 04.01.2015.

    da danasnja djeca vecinom imaju punu sobu raznih igracki i onda hodaju po njima i vicu kako im je dosadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare