To je to što me zanima!

Urarska invazija Googlea: LG i Motorola najavili pametni sat

Moto 360 dolazi u kružnom kućištu i podsjeća na klasične satove, dok je LG G Watch u kockastom kao i kod većine. Oba bi trebala stići u sljedećih par mjeseci
Vidi originalni članak

Motorola je objavila prve fotografije svog novog pametnog sata Moto 360. Ovaj uređaj koji koristi platformu Android Wear od dosadašnjih se pametnih satova razlikuje po znatno elegantnijem kružnom dizajnu, koji podsjeća na klasične analogne satove.

Moto 360 reagira na glas, pa tako korisnici jednostavnim upitima mogu doznati sve što ih zanima. U globalnu prodaju kreće na ljeto, a prvo će biti dostupan u SAD-u.

LG je jučer izvijestio kako će predstaviti svoj prvi sat s Androidom, G Watch, u drugom kvartalu. Ovo je već četvrti uređaj koji LG i Google zajedno rade. Sat će biti kompatibilan s nizom Android uređaja i prikazivat će relevantne informacije korisniku kada ih treba ili kada kaže 'Ok, Google'.

Poznati proizvođač satova Fossil također je najavio kako surađuje s Googleom na uređajima s Androidom, prenosi Reuters.

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • CargoOPS 19.03.2014.

    Ako Motorola ovakvo nesto napravi, mozda i kupim sebi smartwatch, jer ovo do sada sto je na trzistu sve mi je nekako djecije. http://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/large/public/article_images/2014/03/Moto360__Metal_RGB.jpg?itok=veiqalkG

  • zosorli 19.03.2014.

    Dobro izgleda ali s ovim standardom u RH nositi cemo zidni sat u torbici...

  • tutek 19.03.2014.

    Baš je elegantno dizajniran, (okrugli),sviđa mi se, no ne treba mi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare