To je to što me zanima!

Ususret Brazilu 2014: Ovo su najbolje aplikacije za navijače

Za malo više od mjesec dana počinje svjetsko prvenstvo u nogometu. Uz odabrane aplikacije nećete propustiti nijedan rezultat i svima ćete pokazati kakav ste navijač
Vidi originalni članak

Pratite Svjetsko nogometno prvenstvo na svom dlanu

Pregledna i jednostavna aplikacija Brazil 2014 - World Cup bogata je sadržajem. U njoj ćete uz rezultate svih utakmica uživo pronaći mnogo zanimljivosti i statističkih podataka za sve reprezentacije koje sudjeluju na SP-u. Plaća se 99 centi u verziji za iOS uređaje, dok je Android verzija besplatna.

Besplatna službena aplikacija koju mora imati svaki navijač

Fifina aplikacija dobro je poznata pravim nogometnim fanovima. Nudi pregled nogometnih utakmica 197 liga iz cijelog svijeta. Svakodnevno donosi nove vijesti, slike i videozapise s najzanimljivijih utakmica.

Sve vijesti vezane uz hrvatsku reprezentaciju na jednome mjestu

Uz Croatia Football možete pratiti naše “kockaste”. Pogledajte najzanimljivije vijesti, aktualne rezultate i fotografije ili analizirajte ključne trenutke uz videozapise dosadašnjih utakmica.

Brazil 2014. predviđa rezultate utakmica

Uz detaljne informacije o stadionima, gradovima u kojima se igra i reprezentacijama , Brazil 2014 nudi jedinstvenu opciju predviđanja rezultata. Temelji se na povijesnim i statističkim podacima prijašnjih utakmica.

Uredite svoju navijačku profilnu fotografiju uz Fan Booth

Pokažite svima da ste pravi navijač svoje nacionalne nogometne momčadi. Odaberite zemlju za koju navijate i Fan Booth će vam ponuditi mnoštvo originalnih dodataka koji će vas pretvoriti u pravog navijača!

Brazil Travel Guide je vaš osobni turistički vodič

Stigli ste u Brazil i što sad? Pronađite zanimljivosti i znamenitosti u više od 100 brazilskih gradova. Upoznajte Brazil uz preporučene popularne pubove i barove, restorane i mjesta za zabavu. Dostupan je za Android i iOS uređaje.

Upoznajte prave delikatese Brazila uz Food Brasil

Nemojte ništa prepustiti slučaju u potrazi za hranom. Ova lokalna aplikacija pomoći će vam odabrati najbliže i najbolje ocijenjene restorane i dovesti vas do njih. Pogledajte ocjene hrane i lokala i ocijenite ih sami. Dostupna je za iOS i Android .

Idi na 24sata

Komentari 2

  • FanAtiCos 12.05.2014.

    they need food not football,to je sramotna za fifu,uefu,za cili nogomet i svijet da se to prvenstvo odrzava u brazilu,sve vise mi taj nogomet ide na neku stvar,a pratin ga cili zivot i pratit cu ga i do kraja zivota ali ne s takvim zarom,neke radikalne promjene moraju doc,prije su siromasni igrali a bogati gledali danas je to obrnuto

  • Palmira 08.05.2014.

    Radije si nabavi "aplikaciju" koja će ti crvenom bojom na Gmaps označiti dijelove grada u "koje nije pametno ulaziti", a pogotovo po noći. . A ovo ostalo - zanemari. Koje gluposti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare