Obavijesti

Tech

Komentari 2

Ususret Brazilu 2014: Ovo su najbolje aplikacije za navijače

Ususret Brazilu 2014: Ovo su najbolje aplikacije za navijače
4

Za malo više od mjesec dana počinje svjetsko prvenstvo u nogometu. Uz odabrane aplikacije nećete propustiti nijedan rezultat i svima ćete pokazati kakav ste navijač

VIDEO

Pratite Svjetsko nogometno prvenstvo na svom dlanu

Pregledna i jednostavna aplikacija Brazil 2014 - World Cup bogata je sadržajem. U njoj ćete uz rezultate svih utakmica uživo pronaći mnogo zanimljivosti i statističkih podataka za sve reprezentacije koje sudjeluju na SP-u. Plaća se 99 centi u verziji za iOS uređaje, dok je Android verzija besplatna.

Besplatna službena aplikacija koju mora imati svaki navijač

Fifina aplikacija dobro je poznata pravim nogometnim fanovima. Nudi pregled nogometnih utakmica 197 liga iz cijelog svijeta. Svakodnevno donosi nove vijesti, slike i videozapise s najzanimljivijih utakmica.

VIDEO

Sve vijesti vezane uz hrvatsku reprezentaciju na jednome mjestu

Uz Croatia Football možete pratiti naše “kockaste”. Pogledajte najzanimljivije vijesti, aktualne rezultate i fotografije ili analizirajte ključne trenutke uz videozapise dosadašnjih utakmica.

Brazil 2014. predviđa rezultate utakmica

Uz detaljne informacije o stadionima, gradovima u kojima se igra i reprezentacijama , Brazil 2014 nudi jedinstvenu opciju predviđanja rezultata. Temelji se na povijesnim i statističkim podacima prijašnjih utakmica.

Uredite svoju navijačku profilnu fotografiju uz Fan Booth

Pokažite svima da ste pravi navijač svoje nacionalne nogometne momčadi. Odaberite zemlju za koju navijate i Fan Booth će vam ponuditi mnoštvo originalnih dodataka koji će vas pretvoriti u pravog navijača!

Brazil Travel Guide je vaš osobni turistički vodič

Stigli ste u Brazil i što sad? Pronađite zanimljivosti i znamenitosti u više od 100 brazilskih gradova. Upoznajte Brazil uz preporučene popularne pubove i barove, restorane i mjesta za zabavu. Dostupan je za Android i iOS uređaje.

VIDEO

Upoznajte prave delikatese Brazila uz Food Brasil

Nemojte ništa prepustiti slučaju u potrazi za hranom. Ova lokalna aplikacija pomoći će vam odabrati najbliže i najbolje ocijenjene restorane i dovesti vas do njih. Pogledajte ocjene hrane i lokala i ocijenite ih sami. Dostupna je za iOS i Android .

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti
STOTINE MILIJUNA ZA RAZVOJ

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti

Honor je uložio 200 milijuna dolara u razvojni centar u Shenzhenu, a mi smo bili prvi mediji koji su ga posjetili. Ovdje rade na telefonima koji stižu za dvije ili tri godine, a posjetili smo i tvornicu u kojoj su sami razvili robote za izradu uređaja

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju
NENAJAVLJENI POSJET

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju

Direktor Tesle Elon Musk u nedjelju je doputovao u nenajavljeni posjet Pekingu gdje bi se trebao sastati s visokim dužnosnicima i s njima razgovarati o uvođenju softvera za autonomnu vožnju (FSD) i o dozvoli za prijenos podataka u inozemstvo
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti