To je to što me zanima!

Uz ''Bounce off'' društvenu igru zabavite cijelu obitelj

Ove godine božićno okupljanje obitelji uz obilje hrane i uz gledanje repriza božićnih filmova možete pojačati i zajedničkom zabavom prilikom igranja društvenih igara.
Vidi originalni članak

Ove godine božićno okupljanje obitelji uz obilje hrane i uz zajedničko gledanje repriza božićnih filmova možete pojačati i zajedničkom zabavom prilikom igranja društvenih igara. Glavni cilj su zabava i smijeh, a oni uz Bounce off igru definitivno neće izostati! 

Igra započinje tako da okupite timove od 2 igrača koji potom biraju karte iz svog skupa – zelenog ili plavog, ovisno o tome kako ste se dogovorili. Na svakoj karti se nalazi jedan primjer oblika u kojem su složene kuglice. Zadatak svakog tima je da isti taj oblik složi s kuglicama na plastičnoj površini namijenjenoj tome. Onaj tim koji je prvi uspio preslikati oblik s karte na plastičnu površinu pobijedio je u toj rundi! Potom slijedi novo izvlačenje karata, novo slaganje kuglica i nova igra

Pakiranje Bounce off igre uključuje jedno plastičnu površinu, 4 plastična postolja za čuvanje kuglica, 16 kuglica, 9 karata s izazovima te uputstva za korištenje. Igra je namijenjena zabavi starijih od 6 godina.

Više o samoj igri i njezinoj cijeni doznajte ovdje!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare