To je to što me zanima!

Uz Facebook Snooze moći ćete utišati one naporne prijatelje

Nova opcija koju testira Facebook omogućit će vam da privremeno sakrijete objave dosadnih prijatelja ili stranica, bez straha da pomisle kako se više ne želite s njima družiti
Vidi originalni članak

Svi imamo onog prijatelja koji na Facebooku uživo komentira svaki potez na utakmici ili tjednima gnjavi fotografijama sa svog odmora, a uskoro bi napokon mogli dobiti predah od njih. Facebook testira novu opciju 'Snooze' koja će omogućiti da privremeno utišamo ili sakrijemo objave tih prijatelja, stranica ili grupa. 

Nova opcija se testira u SAD-u, a još nije poznato kad bi mogla zaživjeti kao standardna mogućnost. Za razliku od trenutne mogućnosti gdje trajno možete sakriti nečije postove, ovo vam daje odmor od njih, ali i dalje ostajete prijatelji. Odmor od prijatelja i dosadnih stranica moći će trajati od 24 sata do 30 dana. 

Iz Facebooka su za TechCrunch rekli kako testiraju nove načine kontrole nad Feedom kako bi mogli ostati povezani s pričama koje su nam najvažnije. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Judita👥 18.09.2017.

    koja kontradiktornost, licemjerje, ljudi na facebooku imaju neke prijateljje koji su im dosadni,ali ne...moraju bti sa njima na listi...totalno bezveze.

  • TommaZG 18.09.2017.

    Ne treba taj snuz,samo stisnem da ne prati i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare