To je to što me zanima!

Uz ovaj dron i vi možete biti kapetan vlastitog Enterprisea

Maleni dron dizajniran je kako bi bio što sličniji originalnom Enterpriseu, a u prodaji će se naći kasnije ove godine. Njegov kontroler imat će čak i tipku za warp brzinu
Vidi originalni članak

Ratovi zvijezda su se novim filmom Sila se budi u velikom stilu vratili u aktivnu službu. No, ove bi godine u fokus trebala doći franšiza Zvjezdanih staza. Naime, Zvjezdane staze ove godine slave 50. obljetnicu prvog filma s Williamom Shatnerom kao legendarnim kapetanom Jamesom T. Kirkom. 

Ususret tom jubileju neki su prateći brendovi već pokrenuli akcije pa je tako proizvođač dronova Spin Master lansirao liniju modela u čast slavnom brodu Enterprise. Svoje kvadrikoptere preuredili su da čim više nalikuju nezaboravnom Enterpriseu. Četiri rotora smještena su unutar 'Enterpriseovog' tanjura, koji je proziran i omogućava protok zraka. Ako se zanemari taj detalj dron u potpunosti nalikuje slavnom brodu kojim je zapovijedao J.T. Kirk.

Dron Enterprise NCC-1701-A bit će dostupan na tržištu kasnije ove godine po cijeni od 120 dolara. Model dolazi s brendiranim kontrolerom koji sadrži opciju čak i za warp brzinu. Iako pritom dron neće poletjeti neslućenom brzinom, aktivacijom te 'brzine' dobit ćete prepoznatljivi zvuk warp pogona iz serije. Engage!
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare