To je to što me zanima!

Uz ovaj rasklopni skuter nikad vam neće zatrebati parkiralište

Skuter na električni pogon ima doseg od 35 kilometara, što bi trebalo većini biti dovoljno za vožnju do posla i nazad. Maksimalna brzina mu je 45 kilometara na sat
Vidi originalni članak

Za one kojima je gradska gužva i potraga za parkirališnim prostorom prava noćna mora, ovaj električni skuter mogao bi biti pravo rješenje. Maleni skuter može se preklopiti čime ga možete ponijeti u autobus ili vlak, a potom nastaviti vožnju njime i voziti se sa sasvim dovoljnih 45 km/h.

Težak je 25 kilograma i ima doseg od 35 kilometara, a za to se treba puniti sat vremena. Moveo ima motore u oba kotača, a sklapanje traje par sekundi. Nakon toga ga vući za sobom kao kofer. Tvrtka Antro koja ga je dizajnirala nada se da će ga u prodaju lansirati sljedeće godine. Trebao bi koštati oko 17.500 kuna, a šef tvrtke Tamas Slezak kaže da će prodaja prvo krenuti na internetu. Dizajneri traže investitore kako bi dovršili razvoj i krenuli u proizvodnju i prodaju, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Renaldo 21.03.2013.

    ...a sklapanje traje par sekundi, gnjavio se skoro 4 minute. Lik uopće nije izvježban za ovu demonstraciju proizvoda pred kamerama. A skuter je bez veze, cijena bolesna. Kakav super cestovni bicikl možeš za te novce kupiti, i ide 2x brže od ovog sranja. 0 bodova za proizvod.

  • Ddddd_1 21.03.2013.

    ovaj bi izgubio pola dana u svakodnevnoj upotrebi dok to rasklopi i sklopi ,sad je sve novo ,pa je teško izgleda sve naštimati ,kako bi bilo kad prođe godina dana kad sve od starosti i prljavštine zakržlja,na gluposti ljudi troše vrijeme,to jedino za nekog turistu koji će to rasklopiti i sklopiti jednom u 10-15 dana ,a lakše ga preveze sa sobom na ljetovanje

  • WOMANIZER 20.03.2013.

    ajme odvratan je, tako ružni nisu postojali ni desetljećima prije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare