To je to što me zanima!

Uz ovu aplikaciju Androidom upravljajte s vašeg računala

Vysor aplikacija omogućuje vam da mobitel povežete s računalom putem USB-a te sve mobilne aplikacije koristite na desktopu. Zasad je dostupna beta verzija
Vidi originalni članak

Mnogi se od nas rijetko odvajaju od pametnih mobitela. Što baš i nije uvijek pametno, ali je slika s kojom se vjerojatno možete poistovjetiti. No, nekad i nije najjednostavnije tipkati na mobitelu ili koristiti neke servise, odnosno sigurno ste poželjeli da nekim aplikacijama s vašeg telefona možete pristupiti i na računalu.

Ekipa iz kompanije ClockworkMod poradila je upravo na tom rješenju. Zaključili su da je vrlo iritantno konstantno imati mobitel u ruci te su odlučili napraviti aplikaciju kojom možete pristupiti vašem Android mobitelu preko računala.

Vysor aplikacija radi na Windowsima, Mac OS X-u i Chromebooku. Zasad je dostupna beta verzija na Chrome Web Storeu. Da bi pokrenuli aplikaciju morate imati Chrome 42 ili noviju verziju na svom računalu.

Mobitel morate povezati s računalom putem USB-a i spremni ste koristiti sve aplikacije koje imate na mobitelu. U objavljenom videu developeri su pokazali kako možete chatati ili igrati igre s mobitela na zaslonu svog računala.

Nedavno je izašla aplikacija Pushbullet koja omogućuje slanje SMS poruka na desktopu što može biti korisno u nekim slučajevima. No, Vysor aplikacija ima puno veće mogućnosti korištenja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mm12m 31.08.2015.

    postoji i SideSync, ista stvar, samo od Samsunga, nista novo...

  • Psi i Mačke 30.08.2015.

    super stvar samo steta sta ide preko usb-a

  • ッi シ 30.08.2015.

    pa i teamviewer radi dobro samo upises kodu koju dobijes na ekranu mobitela i evo spojen si i gledas preko kompa na mobitel..

Komentiraj...
Vidi sve komentare