To je to što me zanima!

Uz proširenu stvarnost gradska klupa priča romantične priče

Zagreb će dobiti "Romantične klupe ljubavi", a prvu će sredinom rujna predstaviti HT u sklopu svoje nove kampanje kojom promovira povezanost širom Europe, s najboljom mrežom u Hrvatskoj.
Vidi originalni članak

Proširena stvarnost (AR) omogućuje da uz računalo ili mobitel vidimo i stvari kojih nema oko nas. Vjerojatno najpopularniji primjer je Pokemon GO, igra koja je ljetos zapalila cijeli svijet. Mnogi su na mobitelima lovili mala čudovišta koja su se skrivala oko nas. Mogućnosti proširene stvarnosti su neograničene. Uz nove tehnologije zabava će dobiti novu dimenziju, a s uređajima poput Microsoftova Hololensa moći ćemo stvarati na sasvim nove načine. Turističke lokacije moći će se puno bolje predstaviti informacijama koje su vidljive na ekranu mobitela.

Tako će i Zagreb dobiti "Romantične klupe ljubavi", a prvu će predstaviti HT u sklopu svoje nove kampanje kojom promovira povezanost širom Europe, s najboljom mrežom u Hrvatskoj. Klupa će imati poseban kod, koji će zahvaljujući posebnoj aplikaciji korisnika voditi u svijet proširene stvarnosti. 

Postavit će je na križanju Bakačeve i Cesarčeve ulice sredinom rujna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare