To je to što me zanima!

Rimčev Concept One oduševio i Clarksona: Ovo je briljantno!

Slavni Jeremy Clarkson u svom tekstu za Times komentirao je Rimčev električni superautomobil i rekao kako ga je oduševio automobil koji je brži od ičega što je dosad vozio
Vidi originalni članak

Mnogi su često kritizirali Rimčev električni superautomobil, iako ga nikad nisu vidjeli uživo, a kamoli sjeli za njegov volan. Čak im ni brojni testovi nisu bili dovoljno. Sada je svoj sud o hrvatskoj jurilici dao jedan od najvećih autoriteta iz svijeta automobilizma - Jeremy Clarkson. Iako je njegov kolega Richard Hammond nedavno razbio Concept One, Clarkson je prije toga imao priliku voziti automobil i oduševio se.

- Nikad nisam bio obožavatelj električnih automobila. Uspoređujući ih s onima sa normalnim motorima uvijek je bilo kao da uspoređuješ hranu iz mikrovalne s onime što se kuhalo satima na štednjaku. Ali, Rimac je promijenio moje mišljenje. Bio je - i nema druge riječi za to - briljantan - napisao je Clarkson za Times

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako ga je cijela vožnja oduševila i ponovio kako mu se suludom čini ideja kupnje električnog automobila, ali da bi Rimac to mogao promijeniti. 

- Imao sam malo vremena za volanom automobila i jednostavno nisam mogao vjerovati kako snažno ubrzava. Ne govorimo ovdje o automobilu koji je brz kao Lamborghini Aventador. On je drastično brži od toga. Brži je od ičega što sam vozio i to jako, jako puno - dodao je Clarkson.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Felix Bauer 27.06.2017.

    Ljudi znate li vi koliko je feraria izgorilo

  • Felix Bauer 27.06.2017.

    Svaka cast Rimcu

  • Tigar 74 27.06.2017.

    Svaka čast Rimcu!Ovakav kompliment dobiti nije mala stvar! No, hrvatski jal je nemjerljiv! Svugdje smo cjenjeniji nego u Domovini. Žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare