To je to što me zanima!

Valve pokrenuo Linux verziju svoje online trgovine Steam

Proizvođač softvera nudi u početku skoro 60 naslova, a prilikom otvaranja nove trgovine spustili su i cijene inačica tih videoigara za Mac i PC do 75 posto
Vidi originalni članak

Valve je pokrenuo i verziju za Linux svoje online-trgovine Steam, prenosi BBC. Proizvođač softvera, najpoznatiji po videoigrama kao što su CounterStrike i Half Life, u trgovini za operativni sustav Ubuntu nudi gotovo 60 igara, među kojima su i popularni naslovi poput CounterStrikea i Team Fortressa 2. Usporedbe radi, Steam za Windows nudi više od  2000 igara.

Igrači Steamu mogu pristupiti preko add-on-aplikacije dostupne na Ubuntuovom softverskom centru. Osim Valveovih, nova inačica Steama nudi i naslove drugih tvrtki kao što su Amnesia, FTL, World of Goo i hrvatski Serious Sam 3.

Valve je prilikom otvaranja nove trgovine spustio i cijene inačica tih videoigara za Mac i PC do 75 posto. Rasprodaja će trajati do 21. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ToniPopović 17.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 16.02.2013.

    veselje! :-)

  • Legenda17 16.02.2013.

    Tako i treba. Pa se vi baje u Windowsu kur*ite sa 8-icom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare