To je to što me zanima!

Vaša profilna slika na Fejsu sada će moći biti i kratki video

Nakon timelinea, Facebook nije uvodio veće promjene na profilima korisnika. No, sada su objavili da ćemo uskoro umjesto profilnih fotki dobiti video isječke
Vidi originalni članak

Stranica profila korisnika na Facebooku nije doživjela značajnije promjene od uvođenja Timelinea prije pet godina. No, to će se sada promijeniti. Iz Facebooka su u utorak objavili da testiraju novu značajku profila nazvanu "profilni video" koja će omogućiti korisnicima da umjesto profilne fotografije učitaju 7 sekundi dug video isječak.

Facebook

Facebook korisnici u Kaliforniji i Velikoj Britaniji bit će među prvima koji će moći koristiti ovu opciju, a uskoro će biti omogućena svim korisnicima ove društvene mreže. Iz Facebooka su naglasili kako ovim korakom žele omogućiti korisnicima da izraze svoju osobnost i kreativnost.

Giphy

Profilni video isječak pokretat će se isključivo kada netko posjeti vaš profil, a kod postova na news feedu vidjet će se prikaz iz videa koji vi izaberete.

Facebook

Novost je i da profilni video isječak neće biti na mjestu gdje se sada nalazi profilna fotografija. On će se nalaziti na sredini našeg Timelinea, a bit će veći nego što je profilna fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • iPhonchek 05.10.2015.

    androidu će i ovo bit previše :D

  • Avioooon 69 01.10.2015.

    To neću jer će mi još više usporit kretenski mobitel...

  • SKY1 01.10.2015.

    Bedastoća...

Komentiraj...
Vidi sve komentare