To je to što me zanima!

Već su naručili desetke Teslinih kamiona, a još ne znaju cijenu

Iako se još ne zna kolika će biti cijena Teslinog kamiona, koji u prodaju kreće tek za dvije godine, američkoj kompaniji već stižu narudžbe za desetke kamiona
Vidi originalni članak

Tek što su predstavili svoj prvi električni šleper, Tesla je počela primati i velike narudžbe za kamion. Kanadski lanac trgovina Loblaws naručio je 25 kamiona kojima će voziti hranu, a i divovski Walmart je za potrebe testiranja naručio 15 kamiona, piše Engadget.

No, ključno je u svemu što Tesla još nije objavila koliko će uopće koštati kamion koji stiže u prodaju 2019. godine.

Što se Loblawsa tiče, ovakav potez je u skladu s njihovom strategijom da za 30 posto smanje svoje štetne emisije do 2030. godine, a električni kamioni bili bi ekvivalentni uklanjanju 20.000 automobila. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ichbin2 20.11.2017.

    jel jeftinije sklopit neki ugovor s hepom za nabavu stuje za kamion ili je jeftinije da se uz kamion isporuči, naravno u cijeni, kakav kineski agregat za struju na benzin?

  • ITALO DISCO 20.11.2017.

    a koliki ce mu biti domet u bespucima kanade i aljaske na -30?!

  • POTPEC 19.11.2017.

    Najveća zagađenja rade ljudi svojim postupcima, a ne vozila. Ne kažem da ne triba misliti na sve, ali počmimo prvo sa zemljom. Uništavamo prirodu i okoliš - naročito šume, a samim tim i proizvođače kisika. Gnojiva nisu više prirodna, sjemenje takođe, a koliko tek oni uništavaju zemlju i ljude. Sami današnji način života. I ko zna koliko još toga šta ne vidimo ali itekako osjetimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare