To je to što me zanima!

Video pozivi napokon stižu za svakog korisnika WhatsAppa

Video pozivi na WhatsAppu stići će postupno u sljedećim danima za sve korisnike. Njih ima više od milijarde. Sve što ćete trebati napraviti je ažurirati aplikaciju da bi nazvali nekog preko videa
Vidi originalni članak

Nakon brojni testiranja, WhatsApp je u ponedjeljak napokon objavio da video pozivi stižu svim korisnicima. Njih ima više od milijarde, a sve što trebate napraviti da bi nekome uputili video poziv je imati ažuriranu aplikaciju, otvoriti chat s drugim korisnikom i kliknuti na kameru. 

Sam poziv izgledat će kao u brojnim sličnim aplikacijama za kojima WhatsApp sada lovi korak. No, ono što oni imaju kao prednost je više od milijardu korisnika koji koriste različite platforme. Upravo na to i ciljaju u svojoj objavi u kojoj navode: 

Želimo ove karakteristike omogućiti svima, a ne samo onima koji si mogu priuštiti najnovije telefone ili žive u zemljama s najboljim mobilnim vezama. 

Time su direktno ciljali na Appleov FaceTime ili aplikacije koje zahtijevaju novije verzije Androida i iOS-a. Inače, njihovo najveće tržište je upravo Indija sa 160 milijuna korisnika. Još jedna prednost za korištenje WhatsAppa za video pozive je činjenica da vam treba samo telefonski broj, a ne i povezani računi na raznim društvenim mrežama, zbog čega bi mnogi mogli biti skloniji ovom servisu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • capo 15.11.2016.

    O ne, pa kaj me baš moraju i gledat dok....

Komentiraj...
Vidi sve komentare