To je to što me zanima!

Video razotkrio Galaxy S8 koji će zadržati ulaz za slušalice

Sve više detalja otkrivaju sliku novog Galaxyja S8 koji ćemo sigurno vidjeti na proljeće. Najnoviji podaci ukazuju da ipak neće i on izgubiti poznati ulaz za slušalice
Vidi originalni članak

Svaki dan donosi nove glasine o danu predstavljanja novog Galaxy S8 telefona, a nakon što se spominjalo da bi ga ipak mogli vidjeti na sajmu u Barceloni sada je aktualan datum lansiranja 15. travnja, prenosi korejski ETNews. No, tim bi glasinama uskoro mogao doći kraj, kako će Samsung početi slati službene teasere i pozivnice. 

No, osim datuma sve je više detalja koji zaokružuju sliku onoga što će telefon donijeti. Najnovije glasine sugeriraju da Samsung ipak neće, kao niz drugih tvrtki, odustati od klasičnog utora za slušalice, prenosi Next Web. Ovo se čini kao dobar potez koji ide na ruku milijunima ljudi koji imaju razne slušalice, a za koje su mnogi izdvojili popriličan iznos. 

Uz to, i sam Samsung nam je dao prilično dobar uvid u novi telefon i to u promotivnom videu za svoj AMOLED ekran. Iako se čini da se radi o generičkom modelu, dosta toga je slično onome što bi trebao donijeti S8 poput nedostatka home tipke na prednjem dijelu i ekrana koji dominira telefonom. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Karadarko_1 24.01.2017.

    Tu meni ulazi samo prašina.

  • 44468444 18.01.2017.

    Ahahahahahahaha, vidi Gnusmas, opet novi telefon, ahahahahahaha, ovo majke mi nema smisla...

  • iPhonchek 18.01.2017.

    Ja osobno jedva čekam S8 da izađe da vidimo šta je to ako ima noviteta to će natjerati konkurenciju da još bolje i inovativnije rade iako, ja mislim da Apple sada diktira trend na tržištu. Ako S8 bude blizu iPhone 7( ) brojki to će biti dobra stvar iako sumnjam u to. I sada imaju 4 jezgre bla bla pa u pola su slabiji sto se tiče sirovih brojeva. Al Aj neka nas iznenade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare