To je to što me zanima!

Video test: Novi Duster i dalje će opravdati sva očekivanja

LED svjetla, sitno peglanje bora i zanemarivi detalji razlog su za predstavljanje novog modela. No, činjenica je da je Duster i dalje ostao ono što mu ime govori
Vidi originalni članak

Nije trebalo previše čekati da Dacia izbaci “novosti” na svom predvodniku. Novi Duster slijed je modernih trendova u nadogradnji postojećih, dobrih i provjerenih modela. Tako je i kod Dustera. LED svjetla, sitno peglanje bora i zanemarivi detalji razlog su za predstavljanje novog modela. No, činjenica je da je Duster i dalje ostao ono što mu ime govori. Automobil za sve podloge koji će neupitno i bez kompromisa opravdati sva očekivanja. Da ne trošimo previše riječi o automobilu o kojem sve znamo pogledajte u priloženom videu više detalja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • expendables 14.11.2014.

    puno love,a malo muzike za te novce moš birat auto od koreanca,japanaca,francuza pa čak i njemca i voziš auto a ne daciu koja nema pokrića za tu cijenu.što je je ali previše je.

  • Franc Cinober 02.09.2014.

    nije Rumunj nego Francuz... niti WV ne sastavlja u Njemačkoj pa je sveti švabo.. Al mi nije jasno kako može biti izvožena Golf 4vorka stara 15 godina sa pola milijuna kilometara biti bolja od novog auta koji uopće nije loš. Da ste ga vozili ili bar vidjeli u živo ne bi govorili gluposti.

  • quadrolg 02.09.2014.

    Daj molim vas ko bi dal 150.000kuna za to ,za te novce si kupiš pravi auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare