To je to što me zanima!

Vidi, čuje i osjeti: 'Kanarincu' baš ništa ne može promaknuti

Bežični uređaj postavi se u glavnu sobu u domu. Skenira okoliš i postaje zaštitar kuće. Štiti od provalnika, detektira potres, požar, istjecanje plina i puknuća cijevi
Vidi originalni članak

Sad možete bezbrižno otići na godišnji odmor. Novi uređaj Canary cijeli nadzor kuće spaja na jedno mjesto. Štiti kuću od provala i katastrofa bez skupih nadzornih kamera i alarma.

Bežični kućni zaštitar opremljen je sa osam senzora s umjetnom inteligencijom. Postavite ga u glavnu sobu u kući ili stanu. Uključite ga i on počinje skenirati okoliš vaše kuće. Ako dođe do opasnosti, javlja se na mobitel. Osim što štiti od provalnika, detektira potres, požar, istjecanje plina i puknuća vodovodnih cijevi. Pamti vaš dnevni plan da ne dođe do lažnog alarma.

Ako imate psa ili mačku, neće ga zamijeniti za provalnika jer ima ugrađeno pamćenje okruženja. Uređaj iz njujorške firme je dug 15, a širok sedam i pol centimetara. Teži 375 grama, a cijena mu je 1400 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MarinNakinjo 02.10.2014.

    Petre, cijena na izvornoj stranici iznosi 249 USD, odakle si ti izvukao 1400 kn...preko kojega švercera ti taj uređaj nabavljaš, reci i nama 24 sata su najzabavnije novine, zbog odličnih novinara :)

  • EmilioPorfavor 30.09.2014.

    Baš dobro da znamo cijenu kad već neznamo di se može kupit.....eeeee moj Hristiću Petre hoćeš li za adresu dućana pisat novi članak ili da čekamo update ovoga?????

  • DenisB_1 29.09.2014.

    Po ovome ispada da će mnogi čuvari, zaštitari i vratari dobiti nogu...baš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare