To je to što me zanima!

Vila na kotačima: Kamper od 5 milijuna kuna velik je kao bus

Većina ljudi autobuse sigurno neće uvrstiti u omiljena prijevozna sredstva. No, kada vidite kakva je 'zvijer' ovdje u pitanju, možda se i predomislite. Mi jesmo...
Vidi originalni članak

American Eagle predstavio je svoj najskuplji model autobusa za sljedeću godinu pod jednostavnim nazivom ' American Eagle 2016 '. Čak ni oni koji mrze autobuse neće moći odoljeti glamuroznom vozilu koje stoji vrtoglavih 700 tisuća američkih dolara što je tek nešto manje od pet milijuna kuna .

'Eagle 2016 ' izvana naizgled podsjeća na najobičniji autobus. No, kada bacite pogled unutra... Tu su luksuzna dnevna soba i kuhinja, kao i ogromna spavaća soba. U njemu možete uživati pred čak tri ogromna televizora, kao i pod jednako luksuznim tušem, piše Daily Mail .

Više fotografija luksuznog interijera autobusa možete vidjeti ovdje .

Idi na 24sata

Komentari 45

  • varešak 10.10.2015.

    Odoh odmah da naručim jedan ovakav bus,

  • Sir Alan B'Stard 08.10.2015.

    ovo ne valja ništa... gume su mu premalog profila i ne može poslužiti za teže terenske uvjete, nema ugrađen bacač granata i strojnicu 12,7 mm ili barem minigun, nema heliodrom na krovu, nema instaliranu ralicu s prednje strane... jednostavno je preloše opremljen za zombi apokalipsu. za 5 milja očekujem puno više.

  • ilmare 07.10.2015.

    A gdije "parkirati" tu vilu ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare