To je to što me zanima!

Vipnet uz novi web predstavio tarife i gomilu opcija za uštede

Vipnet je rasplesane tarife Step, Tango... zamijenio novima Bez granica, uz koje su najavili niz opcija kojima korisnicima nude uštede, ako odluče spojiti i fiksnu uslugu
Vidi originalni članak

Vipnet je u četvrtak predstavio nove pretplatničke tarife koje se kreću od 75 do 600 kuna, a uključuju neograničeni mobilni promet, a u višim tarifama i neograničene pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama. Sada su ponudili i više opcija za korisnike, koji mogu birati žele li biti u tarifi uz ugovornu ili bez ugovorne obveze, a o tome će ovisiti i cijena. Ušteda može biti još i veća, ako se korisnik odluči na kombiniranje mobilnih i fiksnih usluga (internet, tv, telefon). Kombinacija može biti mnogo, a Vipnet je predstavio i jedan od primjera uštede:
Bez granica L tarifa s uključenim Samsungom S4 mini s jednokratnom cijenom uređaja 19 kuna, mjesečnom ratom od 60 kuna za uređaj te Vip Duo paketom interneta i televizije dostupna je za mjesečnu naknadu od 444 kune uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ovim odabirom korisnik štedi 55 kuna mjesečno tijekom čitavog trajanja ugovorne obveze ili ukupno 1320 kuna u dvije godine.

Korisnici će u novim tarifama Bez granica moći otplatiti uređaj na rate, koje se kreću od 8 do 100 kuna mjesečno, ovisno o uređaju i tarifi. 

Sve opcije i promjene u mobilnoj i fiksnoj ponudi mogu se pregledavati i konfigurirati na novim Vipnetovim stranicama, koje su sada responzivne odnosno prilagodit će se uređaju na kojem im pristupate, a same stranice su dobile i nove funkcionalnosti poput Podrške korak po korak koja olakšava rješavanje problema, a ako u tome ne uspijete preusmjerit će vas na Vip Forum, gdje u pomoć mogu priskočiti i drugi korisnici. Inače, stranice je izradila Web.Burza.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 101Z 19.04.2014.

    ja placam 320kn imam 1000 minute prema 42 EU zemljama 3000 minute unutar drzave 3 GB interneta sms koliko zelim.. mislim da su ove opcije pre skupe..

  • Palmira 18.04.2014.

    Kako su im cijene "povoljne" - da svim pretplatnicima poklone najnoviji S5 ili iphone - još bi imali 1230% zarade. Btw - još se samo u ovoj državi "kupuju" mobiteli kad imaš pretplatu i kad si vjerna mušterija. Njihov "gazda" vodaphone u UK uredno poklanja 4 najnovija mobitela PO IZBORU....svake dvije godine. Samo za potpis novog ugovora. Samo čekam da se žena vrati s puta i donese ih- i nikad više ne uzimam pretplatu kod naših lopova jer je "čisto slučajno" krajnja cijena uvjek DVOSTRUKO od tarife. Ma marš..

  • drzsee 18.04.2014.

    ovaj vip je najgora mreža koja postoji...od kad sam se riještio vipa računi su duplo manji...a uz sve to skoro svaki mjesec ukradu nes ako se pazljivo ne pogledaju ispisi...a mobiteli daleko najskuplji od svih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare