To je to što me zanima!

'Više nam neće trebati tenkisti, nego igrači World of Tanksa'

Uralvagonzavod je inače najavio kako u bliskoj budućnosti planiraju napraviti verziju tenka T-90 kojom se može upravljati s udaljenosti od 3 do 5 kilometara
Vidi originalni članak

Nakon što je ruski Uralvagonzavod objavio kako planiraju proizvesti tenk kojim se upravlja daljinski, zamjenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin na svom je Twitteru pak rekao kako će njima u budućnosti trebati igrači videoigara.

- Sada nam ne trebaju tenkisti,  već igrači World of Tanksa -napisao je Rogozin na Twitteru. 

Uralvagonzavod je inače najavio kako u bliskoj budućnosti planiraju napraviti verziju tenka T-90 kojom se može upravljati s udaljenosti od 3 do 5 kilometara. Inače se radi o tenku kojeg mijenjaju novijim tenkom Armata, no za izvoz se i dalje nudi T-90 na kojem sada i eksperimentiraju.

Rogozin je i prije komentirao vojne tehnologije pa je tako napisao da ćemo uskoro imati situaciju u kojoj vojska 'šmokljana s naočalama' može potpuno uništiti 'zgodne i sportske snage koje se bore na nižoj tehnološkoj razini'.

Foto


>>> Što sve trebate za najfiniji rižoto?

Idi na 24sata

Komentari 54

  • papajaoo7 04.11.2015.

    Tu sam!

  • Su8Z3r0_1 18.10.2015.

    Nije nimalo blesava ideja, WoT hakla jako puno jako dobrih profija u stvari.

  • armitage 17.10.2015.

    A Hrvatskoj uopće ne trebaju tenkovi kad imamo najjače oružje u galaksiji. Recimo lansiramo jednog gnjilanovića u ameriku i jednog karadarka u rusiju pa da vidiš bankrota s obje strane

Komentiraj...
Vidi sve komentare