To je to što me zanima!

Više od 800 ljudi očekuje se na trećem WebCampu u Zagrebu

Službeni jezik bit će engleski, a predavanja na engleskom za sada su samo preporuka organizatora pa će vjerojatno dio konferencije ostati i na hrvatskom.
Vidi originalni članak

Treća tehnološka konferencija WebCamp, namijenjena programerima i dizajnerima, ove godine bit će 4. listopada u Hypo centru u Zagrebu. 

Konferenciju organiziraju brojne korisničke grupe, a očekuje se da će je ove godine posjetiti više od 800 ljudi. Službeni jezik bit će engleski, a predavanja na engleskom za sada su samo preporuka organizatora pa će vjerojatno dio ostati i na hrvatskom.

- Prema trenutnim prijavama predavanja ova odluka je pun pogodak. Uz većinu regionalnih predavača koji žele ove godine prezentirati na engleskome, povećan je i broj prijava izvan našega govornog područja. Uz prijave predavanja koje dobivamo iz Njemačke, Italije, Slovenije, Austrije, ali i daljih država kao što su Armenija i Švedska, očekujemo da će iz tih država doći i dio publike. U kontaktu smo sa mnogim programerskim i dizajnerskim zajednicama iz regije, uz vrlo pozitivne povratne informacije koje dobivamo o interesu za konferenciju, lako je moguće da će interes ponovno nadmašiti broj karata - izjavio je Miro Svrtan ispred organizacijskoga tima.

Više o konferenciji možete pročitati na stranici konferencije http://2014.webcampzg.org/

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mustafa Aga 15.07.2014.

    Dobra ideja...

  • JagodaNikolic 08.07.2014.

    Neka programera i dizajnera, neka se obučavaju, tako i treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare