To je to što me zanima!

Više od fenomena: Ovo su bili selfieji koji su obilježili 2014.

Fotkale su se holivudske zvijezde, čelnici najmoćnijih država, životinje i obični ljudi - selfie je u 2014. godini prestao biti fenomen, a postao dio svakodnevice
Vidi originalni članak

Selfie odnosno "samoslik" je bila riječ godine 2013., a 2014. fotografija samog sebe toliko se udomaćila u svakodnevici da su bili rijetki oni koji su odoljeli trendu selfieja. Sami sebe fotografirali su političari, sportaši, holivudske zvijezde, pa i životinje!

Pogledajte 5 selfieja koji su obilježili 2014. godinu:

1. Ellen DeGeneres na Oscarima

Selfie koji je američka komičarka snimila na dodjeli Oscara zapravo je reklama za Samsung, a odmah nakon što ga je objavila na Twitteru postao je najdjeljeniji tvit svih vremena - dosad je podijeljen 3,4 milijuna puta.

Twitter/EllenDegGeneres

2. Barack Obama i Joe Biden

Selfie su okinuli čak i američki predsjednik i potpredsjednik te objavili na službenom profilu Bijele kuće na Instagramu.

Instagram

3. Selfie sa srušenim avionom

Ferdinand Puentes dospio je u svjetske medije kad je, nakon što se srušio mali zrakoplov kojim je pilotirao, uzeo svoju GoPro kameru i snimio selfie sa srušenim avionom u pozadini. 

Facebook

4. Selfie s engleskom kraljicom

Photobombing odnosno slučajno upadanje u fotografiju još je jedan od trendova s društvenih mreža, a ove su djevojke postale poznate kad je u njihov selfie upala - engleska kraljica osobno!

Twitter

5. Slonovski selfie

BBC je objavio selfie koji je navodno snimio slon i to pametnim telefonom koji je izgubio jedan od posjetitelja zoološkog vrta.

Twitter
Idi na 24sata

Komentari 30

  • BuboslavJasna 13.12.2014.

    "samoslik" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • Kastelanin34 12.12.2014.

    Nikad,al nikad mi neče bit jasan razlog zašto su obične slike prozvane selfijima....

  • _l_ 12.12.2014.

    jedan i jedini "selfi" je kad si izmasturbiraš sam sebi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare