To je to što me zanima!

Vježbajte sa Zdravom Kravom, najboljima će pripasti i nagrade

U zabavnoj Facebook aplikaciji portala zdravakrava.hr svakog dana treba odraditi novu vježbu. Uz puno vještine i malo sreće korisnik može osvojiti neku od nagrada
Vidi originalni članak

Dizanje na prečki, čučnjevi, dizanje bučica, preskakivanje vijače te sklekovi, vježbe su koje možete odraditi u novoj Facebook aplikaciji "Vježbaj sa Zdravom Kravom". Nova zabavna igra traje pet dana. Na kraju svakog kruga najbolji će osvojiti dnevnu nagradu, a po završetku posljednjeg doznat će se i ukupni pobjednik.

Aplikaciju možete otvoriti OVDJE.

Da bi bio najbolji, korisnik mora u što kraćem vremenu odraditi pojedinu vježbu. Vježba se tako da se u točno određenom trenutku pritisne Enter na tipkovnici. Svaka pogreška plaća se pola sekunde duljim vremenom. Rezultati se potom zapisuju na ljestvicu dana i ukupnu ljestvicu. Da bi konkurirao za glavnu nagradu, sobni bicikl, korisnik mora odraditi svih pet vježbi. Ako se naknadno uključio u igru (primjerice, treći dan), ipak će moći odraditi i stare treninge.

Zato, nemojte čekati, zabavite se uz aplikaciju portala Zdrava Krava, a ako želite pratiti njihove vijesti, lajkajte im i Facebook stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare