To je to što me zanima!

Vlasnici iPhonea XS se žale: 'Na selfiejima smo prelijepi...'

Iako Apple u softver svojih najnovijih modela iPhonea nije integrirao nikakav 'beauty' mod, korisnici XS-a i XS Maxa kažu da im fotografije izgledaju 'previše ispeglano'...
Vidi originalni članak

I dok su različiti 'beauty' modovi postali gotovo 'obavezna oprema' u svim mobitelima unatrag nekoliko godina, vlasnici najnovijih modela iPhonea žale se da na selfijima izgledaju 'previše ispeglano', iako Apple u uređaje nije integrirao nikakav 'beauty' mod. 

Na to su se osvrnuli brojni YouTuberi-recenzenti, ali i korisnici koji 'problem' komentiraju na svim društvenim mrežama. Najglasniji među njima bio je Lewis Hilsenteger, vlasnik kanala 'Unbox Therapy' koji kaže da ljudi, kada se slikaju prednjom kamerom, izgledaju poput 'porculanskih lutaka'. 

- Prvo sam mislio da je po 'defaultu' uključena neka opcija koju mogu uključiti, no ispalo je da to nije slučaj, a Apple nikada nije priznao da integrira nekakav 'beauty' mod u svoj softver, kaže Hilsenteger u jednom od svojih videa, piše Daily Mail.  

Ono o čemu se najvjerojatnije radi je softversko ublažavanje zrnatosti koje koriste i drugi proizvođači i to za fotografije sa slabijim osvjetljenjem koje su zrnatije. S druge strane, čini se da iPhone 'pegla' i fotke nastale uz pregršt svjetla. 

Apple se osobno javio nekim nezadovoljnim korisnicima i poručio im da rade na 'rješavanju problema'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • komentator s marsa 01.10.2018.

    Neznam meni osobno izgleda gadno na svim slikama pa eto nemora se brinuti što se mene tiče.

  • Clipeum 30.09.2018.

    Bitno je samo da ste platili 15000 kn pa da se mozete pokazivati.

  • pilav38 30.09.2018.

    Kako sam ja glup kad na ovo nasjednem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare