To je to što me zanima!

Volkswagenov Sport Coupe koncept najava je za novi CC

Sport Coupe Concept GTE vrlo vjerojatno predstavlja najavu za novu generaciju modela CC. Nudi obilje prostora, a pogon spaja V6 tubomotor i dva elektromotora
Vidi originalni članak

Studija velikog Coupea s četvora vrata temelji se na Passatu te vjerojatno predstavlja najavu za novu generaciju modela CC. Automobil u dužinu mjeri 487 cm te ima prtljažnik od 480 litara. 

Unutrašnjost nudi pregršt mjesta sprijeda i straga. Pogon je hibridni te kombinira V6 turbomotor s dva električna. Ukupna snaga sustava iznosi 380 KS. Ubrzanje o 0-100 km/h traje 5,2 sekundi, a maksimalna brzina je 250 km/h. Na struju automobil može prevaliti 50 km, a deklarirana potrošnja iznosi 2 l/100 km. Moguće je da se slični pogonski sustav ugradi u neki serijski Volkswagen.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Duro 06.03.2015.

    Nasi su citaoci bombardirani kvalitetom VW-a jer novinari prevode iskljucivo njemacke magazine!!! Evo sto je prije par godina (a i tada je kod nas Golf bio uzor i kralj klase:-))) engleski strucni casopis napisao za Golfa: "ne starta, ne vozi i ne koci"

  • dave 06.03.2015.

    kad se pise o opelu..onda svi navale srat po njemu..kad se pise o vw isto tako..reno takodjer...dakle prema tome svi auti su kvarljivo smece..pa zasto se ne vozite autobusom..pametnjakovici..nemos srat po passatu cc ,a vozis fiat punto ili peugeot 307..najbitnije je da oni koji ga kupe i voze su zadovoljni..

  • bbbbbrrrrr 05.03.2015.

    Imam Vw cc 2014 i mogu reći da ga nebi za niš mijenjao...savršenstvo od auta, od motora, udobnostu, ljepote...jedan od najljepsih auta na cesti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare