To je to što me zanima!

Vrijeđali make-up blogericu, odgovorila im na najbolji način

U videu vidimo Em bez šminke dok se oko nje pojavljuju natpisi komentara koje je dobila. No, kako Em nanosi šminku, tako i komentari postaju sve pozitivniji
Vidi originalni članak

Em Ford je poznata blogerica i YouTuberica koja na svojim društvenim mrežama objavljuje snimke uputa za šminkanje. Redovito objavljuje svoje fotografije prije i poslije nanošenja make-upa te prigodne video snimke u kojima uči svoje fanove kako pravilno prekriti akne .

No, uz mnoge pozitivne komentare, našlo se i na tisuće zlobnih. Korisnici su joj pisali da izgleda odvratno, da je ružna, te kako je ne mogu gledati. To je Em navelo da napravi emotivni video koji je ovih dana postao viralni hit.

U videu vidimo Em bez šminke dok se oko nje pojavljuju natpisi stvarnih komentara koje je dobila. No, kako Em nanosi šminku, tako i komentari postaju sve pozitivniji. Ali, i ti komentari opet postaju zlobni te joj korisnici pišu kako nosi previše šminke.

Em Ford

- Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci dobila sam tisuće poruka od ljudi diljem svijeta koji pate ili su patili zbog problema s aknama, što je utjecalo na njihovo samopouzdanje. Htjela sam napraviti video koji bi pokazao kako društveni mediji mogu postaviti nerealna očekivanja – napisala je Em.

Em je nakon objave video prikupila hrpu pozitivnih komentara koji joj čestitaju na hrabrosti.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • prdac40 05.07.2015.

    Koje okice.......

  • user_429630 05.07.2015.

    bez šminke to si ti, a ovo drugo je maska, pretvaranje i laž .....

  • jeva 05.07.2015.

    Curka je lijepa, nema razloga za zlobne komentare! Šminka i postoji upravo zato da bi se prikrili nedostaci, kao na pr. Akne, samo što se mnoge žene ne znaju pravilno našminkati. Ona itekako zna! Trebali bi joj biti zahvalni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare