To je to što me zanima!

WhatsApp ima novu aplikaciju, šaljite poruke iz Windowsa

Popularni servis za slanje poruka uz niz aplikacija za mobilne uređaje i web verziju, sada je dobio desktop aplikaciju za Windows i Mac, ali i za nju će vam i dalje trebati mobitel
Vidi originalni članak

Nakon što su prošle godine lansirali web verziju WhatsAppa preko koje ste poruke svojih prijatelja mogli čitati i na računalima, popularni servis za poruke sada je lansirao i vlastitu aplikaciju za Windowse i Mac. 

Ona radi jednako kao i web verzija odnosno prikazuje vam sve poruke koje ste imali ina mobilnim uređajima, odnosno još vam treba mobitel kako bi koristili WhatsApp na računalima. Morate ga imati i prilično blizu jer za njezin rad morate skenirati QR kod i tek potom će se učitati svi razgovori. 

Naravno, u WhatsAppu računaju na što širu prisutnost njihovog rješenja jer to logično znači i da ćete češće koristiti WhatsApp koji ima više od milijardu korisnika. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BlackWing 11.05.2016.

    WhatsApp za razliku od daleko raširenijeg Vibera vode - idioti. Dok na viberu nemaš problema upariti više mobitela i tablete pod ISTIM brojem, ovi iz WhatsAppa su "odlučili" da svaki od tih uređaja mora imati svoj drugačiji code i broj?!?! A zašto bi to itko želio, nego želiš da se ,možeš valjda javiti nekome sa uređaja koji ti je pod rukom u tom trenu, zar ne?

  • nebeskotjelo 11.05.2016.

    to je vec odavno pusteno

  • prostitutak 11.05.2016.

    Koja glupost.Jos oni kaskaju za viber-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare