To je to što me zanima!

Why knot? je domaće rješenje za vaše zapetljane slušalice

Riječ je o komadu posebne vrste iznimno guste spužve u šarenim bojama s rupama za kabele slušalica. Autori preko Indiegogo stranice traže potporu za daljnji razvoj
Vidi originalni članak

Mlada ekipa domaćih inovatora dosjetila se rješenju za zapetljane slušalice i nazvala ga why knot? Riječ je o komadu posebne vrste iznimno guste spužve u šarenim bojama s rupama za kabele slušalica, piše Večernji.

Nakon izrade nekoliko prototipa predstavljena je verzija proizvoda koja je kompatibilna sa slušalicama koje se dobivaju uz iPhone, Samsung, HTC i još nekim modelima, dok će kroz nekoliko dana na tržište stići i univerzalni model za sve slušalice. Jedan why knot? košta 20 kuna, a šest komada 100 kuna. Why knot? moguće je naručiti putem Facebooka.

Autor why knot?-a je 27-godišnji sociolog Mladen Šimić, koji iza sebe ima već nekoliko patentnih prijava te je koautor mobilne aplikacije "World In Numbers" za Android tržište. Šimić je why knot? financirao svojom ušteđevinom, a svi koji žele poduprijeti projekt i omogućiti daljnji razvoj mogu to učiniti putem crowdfunding-stranice Indiegogo.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DanijelaCerovac 16.09.2013.

    pokusala sam naruciti 3 komada i nesto donirati, but it just kept loading and loading and loading....tako da nisam uspjela..

  • jelkax 11.09.2013.

    Ideja je odlična , al trebalo se toga sjetiti prije wireless-a

  • toma789 11.09.2013.

    Glupost. Da bi imao koristi od toga svaki put kada prestaneš slušati muziku trebaš slušalice staviti u utor. Ako ljudi imaju vremena za to onda imaju vremena i lijepo složiti slušalice pa im se neće zapetljati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare