To je to što me zanima!

Windows 8 navodno stižu u listopadu, a beta već u veljači

Janelle Poole iz Microsofta natuknula je kako bi nove Windowse mogli predstaviti u listopadu, jer bi to bilo tri godine od 'sedmice'. Beta će biti objavljena u veljači
Vidi originalni članak

Windows 8, novi Microsoftov operativni sustav, mogao bi biti predstavljen u listopadu ove godine. Iako još nisu službeno potvrdili taj datum, Janelle Poole iz Microsofta rekla je za Pocket-lint da nove verzije Windowsa dolaze svake tri godine te da će u listopadu biti tri godine otkad su predstavili Windows 7.

- Mislim da je to nešto što treba uzeti u obzir - dodala je Poole. No, to ne mora značiti da će se strogo držati tog termina.

Beta verzija Windowsa trebala bi izaći u veljači, piše Gizmodo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Palmira2 17.01.2012.

    Zaobiđite, krama, i za desktop vam uopće ne treba.

  • PapaŠtrumpf 15.01.2012.

    Ja koristim Windowse 9, brat mi je skladištar u Microsoftu :-)

  • Cooleech 15.01.2012.

    Osobno, svakome ću preporučit da bojkotira Win 8 iz jednostavnog razloga što se M$ opet prestao ponašat. Naime, đu-b-rad su zabranila isključivanje UEFI secure boota na Win8 certificiranim ARM računalima/ultrabookovima/mobitelima. To dovoljno jasno govori koliko se M$ počeo bojati konkurencije, kako iOS-a, tako i linux-based OS-ova. Šta je najgore od svega, još nisu ni uspili razvit softver koji bi radio na ARM procesorima kao triba, a linux, primjerice, to ima već godinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare