To je to što me zanima!

Windows Phone 7.8 navodno stiže na telefone već u srijedu?

Novi početni ekran i još neke značajke s Windows Phone 8 operativnog sustava bi trebale doći na starije uređaje poput Lumije 900 ili 800 koje ne mogu na 'osmicu'
Vidi originalni članak

Microsoft bi nadogradnju Windows Phone 7 platforme mogao objaviti ove srijede, prenosi Mashable. Šture glasine ne otkrivaju previše, a ono što je otprije poznato 7.8 verzija mobilnog operativnog sustava na WP7 telefone će donijeti start ekran i još neke značajke s Windows Phone 8 operativnog sustava.  

Microsoft je tu nadogradnju najaviš još u srpnju kako bi zadovoljili i one s WP7 uređajima koje nije moguće nadograditi na 'osmicu'. 

Iz Microsofta su za TechCrunch rekli samo kako se nadaju da će 'uskoro podijeliti više detalja o 7.8 operativnom sustavu'. To bi moglo biti u skladu s najavom da će nadogradnja stići u srijedu. Iz Nokije također nisu mogli ništa više reći, jer kalendar nadogradnji određuje Microsoft. 

No, na YouTubeu je procurio video Nokije Lumije 510, početnog modela koji 'vrti' WP7.8 verziju operativnog sustava. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MatoLukić 27.11.2012.

    BlackRaven jesi li uopče probao W8? Ja ga osobno imam na PCu,i isto tako imam jednu od Lumija,koja vrti 7.5,i gledao sam malo WP8 po internetu i savršeno radi. Željan doći će za sve lumije WP7.8

  • BlackRaven 26.11.2012.

    Kad dođe Win9 - koji će radit pošteno , za razliku od Win8, pošto je stara stvar da se nikada, ali baš nikada ne koristi parni broj OS-a. To im dođe valjda ko Open Beta ,porez na budale, kojima ga još i prodaju, pa ga oni testiraju, i dok pokrpaju sve rupe - evo NOVOG Win9, još boljeg, bržeg, i blabla bla..

  • user_44170 26.11.2012.

    oce doc za lumiu 710 ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare